برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تاریخ ایجاد07/05/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 16قیمت: 13000 تومان
تعدادمشاهده2
فرمت پاورپونت و 16 اسلاید
کاربری زمین-Land Use بخشی از مطالب:
کاربری زمین به استفاده انسان از زمین گفته میشود. به طور کلی تعیین چگونگی استفاده از زمین را کاربری زمین مینامند. تعیین کاربری بر اساس مطالعات اساسی در جهت شناخت از شهر و آشنایی با چگونگی و پراکندگی فعالیتهای شهری استوار است. کاربری زمین به طور کلی، عبارت است از الگوی توزیع فضایی – جغرافیایی عملکردهای مختلف شهر بر حسب نواحی مسکونی، صنعتی، تجاری و فضاهای اختصاص یافته برای موارد استفاده اداری، مؤسسات و نهادهای اجتماعی و گذران اوقات فراغت است. به سخن دیگر، کاربری زمین بدان معنی است که از هر واحد زمین در سطح شهر به چه صورتی استفاده میشود و چه فعالیتهایی در ترکیب با هم در قطعات مختلف زمین استقرار مییابند. نحوه استفاده از زمین به عبارت ساده، آن است که در وضع موجود در یک شهر، انواع فعالیتهای شهری اعم از مسکونی، درمانی، آموزشی و مانند آن، در چه میزان، وسعت و سرانههایی به نسبت انواع حوزههای شهری و کل شهر و در چه نوع قطعهبندیهایی مورد استفاده قرار گرفته است. کاربری زمین عبارتست از نحوه استفاده از زمین یا بعبارتی کاربرد هر قطعه از زمین در ارتباط با انواع فعالیتهای شهری. کلاً کاربری زمین به دو دسته عمده تقسیم می شود :
1-کاربری های بافت پر ( کاربری بخش ساخته شده شهر ) Built Area :
کاربری بافت پر آن بخشی از اراضی شهر است که بطور مشخص به ابنیه و یا ساختمانهای دارای عنلکرد مختلف در شهر اختصاص یافته و یا بخش هایی از این اراضی ساخته شده. بعنوان مثال یک کاربری ورزشی ممکن است تمام ساختارش درست نشده باشد.
2- کاربری های بافت خالی (کاربری بخش ساخته نشده شهر) Non Built Area : کاربری بافت خالی هنوز تحت کاربری قرار نگرفته است. بعنوان مثال اراضی باغات یا اراضی بایری که داخل بافت شهری قرار می گیرد جزو بافت خالی است.