برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تاریخ ایجاد10/04/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 15قیمت: 2700 تومان
تعدادمشاهده1
پاورپوینت نوزایی شهری , رنسانس شهری , نوسازی در قالب ۱۵ اسلاید قابل ویرایش
پاورپوینت نوزایی شهری , رنسانس شهری , نوسازی,
بخشی از مطالب:
از منشور آتن (۱۹۳۳) تا منشور آمستردام (۱۹۷۵) چهل سال طول کشید تا جوامع توسعه یافته از پرداختن به بنا فارغ شوند و به مداخله در مراکز ارزشمند قدیمی و تاریخی، با هدف تجدید حیات و روان بخشی آنها، بیندیشند در این فاصله، قانون آندره مارلو (۱۹۶۲) در جلوگیری از تخریب بافتهای قدیمی در فرانسه، تجربه انگلستان در حفاظت از پنج شهر تاریخی و تعمیم نتایج آن به منظور دستیابی به معیارهای بهسازی و نوسازی مراکز قدیمی شهرها (۱۹۶۵)، و طرح بهسازی و مرمت شهری بولونیا (ایتالیا- ۱۹۷۵) در دقیق سازی مفاهیم این عرصه حساس تاثیر اساسی داشتند. امروزه، با گذشت یک چهارم قرن از آن هنگام، نتایج تجارب جهانی (که به سه کشور نامیده محدود نمی شود و از آمریکای شمالی تا استرالیا گسترش یافته است) به همراه معیارهای ارتقای کیفیت محیط شهری، دانش میان رشته ای تعمیق یافته ای را در عرصه مداخلات شهری بنیاد گذارده است که (با اتکا به ارزیابی دستاوردهای چند سال اخیر) بی تردید غنایی روز افزون می یابد.
شهر بیش از هر چیز محل تلاقی مردم است .مکانی که بسیاری از نهادها را به عنوان بخشی از زندگی روزمره در خود جای داده است.هر قدر شهر را بیشتر پراکنده کنیم توان این نهادها را برای ایفای نقش وحدت بخش آنها کم کرده ایم. به رغم اینها نمونه های شهری موفقی مثل بارسلون و …وجود دارند که نشان میدهند امکان تصاحب دوباره ی شهر هایمان وجود دارد.برای دستیابی به این موفقیت باید نیروهای محرکه ی تحولات قرن بیست و یکم را شناسایی کرد که عبارتند از انقلاب فن آوری ،تهدیدهای اکولوژیک و تغییرشکل اجتماعی .
نو سازی شهری باید متکی به طراحی باشد اما برای پایدار ماندن آن لازم است این فرایند با توجه به زمینه ی اقتصادی و اجتماعی و … شهر صورت گیرد.
طرح جامع ساختار فضایی تصویری سه بعدی از ساختمانها و فضاهای عمومی ارایه میکند و موضوعات زیر را در بر میگیرد .
-ادراک نسبت به فضای عمومی بین ساختمانها
-همپیوندی بین خیابانها،میدانها و فضاهای باز
-تعریف خطوط ارتفاعی ،حجم های ساختمانی
-کنترل نحوه ی ارتباط بین ساختمانها و فضاهای عمومی
-تبیین نحوه ی توزیع کاربری ها
-کنترل شبکه ی حرکت پیاده و دوچرخه و حمل و نقل عمومی
-تعیین انواع جانمایی اثاثیه شهری و نظام روشنایی و فضای سبز