برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت بررسی تراکتور (مهندسی عمران)
تاریخ ایجاد04/04/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 21قیمت: 2800 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت بررسی تراکتور
این فایل شامل یک پاورپوینت در ۲۱ اسلاید زیبا و قابل ویرایش از درس ماشین آلات ساختمانی و در مورد تراکتور می باشد.
.بخشی از مطالب:
تراکتور از مهمترین ماشین آلات راهسازی و ساختمان سازی بوده که دارای کاربردهای متعددی است. هدف اولیه تراکتور به جلو راندن یا کشیدن اقسام بارها است. بر روی تراکتور انواع لوازم مکانیکی را میتوان نصب کرد. لوازمی از قبیل بیلهای مکانیکی، ریپرها، انواع تیغهها، دکلهای لوله گذار جانبی، کج بیلها، نهرکنها وغیره. به علاوه از تراکتور استفادههای دیگری هم میکنند نظیر کشیدن اسکریپر، واگن و غیره. تراکتورها از موتورهای دیزل که معمولاً توربو شارژ هستند، نیرومیگیرند و در انواع استاندارد و دنده اتوماتیک موجود هستند. مقدمه
تراکتور از مهمترین ماشین آلات راه سازی و ساختمان سازی است که دارای کاربردهای متعددی است. هدف اولیه تراکتور به جلو راندن و یا کشیدن اقسام بارها می باشد. بر روی تراکتور انواع لوازم مکانیکی را می توان نصب کرد لوازمی از قبیل: بیل های مکانیکی، ریپرها، تیغه های بولدوزر، دکل های لوله گذار جانبی، کج بیل ها، نهرکن ها و غیره. به علاوه از تراکتور استفاده های دیگری هم میکنند نظیرکشیدن اسکریپر واگن و غیره.
تراکتورها از موتورهای دیزل که معمولا توربوشارژ هستند نیرو میگیرند و در انواع استاندارد و دنده اتوماتیک موجود هستند. همچنین کنترل آنها به صورت کنترل هیدورلیک و دنده اتوماتیک است. تراکتورها بر دو نوع کلی چرخ زنجیری و چرخ لاستیکی می باشند. تراکتور با چرخ های زنجیری از اولین ماشین آلات موتور داری است که در عملیات خاکی به کار گرفته شده است. امروزه با به کار گرفتن تراکتور چرخ لاستیکی، هنوز هم این وسیله به طور وسیعی در کارهای ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. تراکتوری که مجهز به یک تیغه در قسمت جلویی باشد به بولدوزر موسوم است.
.
کاربرد
بولدوزرها موارد استفاده فراوانی دارند که ازمیان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- تسطیح زمین و پاک سازی آن ازبوته ها و کنده های درخت.
۲- ایجاد راههای اولیه درکوهستانها و زمینهای سنگلاخی.
۳- جابجا کردن توده خاک به صورت فشاردادن در حجم های زیاد.
۴- کمک به هل دادن اسکریپرها.
۵- پخش کردن خاک در خاکریزها.
۶- پشته کردن خاک در کنار نهرهای ایجاد شده.
۷- تسطیح و پاک سازی بقایای مانده از عملیات ساختمانی.
۸- نگهداری راههای موقت خاکی.
۹- پاک سازی گودالهای کف معادن
. انواع تراکتور :
۱ .تراکتور چرخ زنجیری
۲ .تراکتور چرخ معمولی
الف .دوچرخ
ب . چهارچرخ
. عوامل موثر در انتخاب تراکتور
۱ .نوع کار مورد نظراز قبیل گودبرداری و تسطیح زمین
۲ .نوع سطح زمین و مقاومت زمین
۳ .همواری راه و شیب راه و مسافت حمل در روی راه موقت
دارای دو نوع می باشد:
۱٫با جعبه دنده معمولی
۲٫با تورک کونورتور
که براساس وزن و قدرت طبقه بندی می شوند.
«حداکثر نیروی کششی که تراکتور می تواند بدون توجه به قدرت تولید موتور به وجود بیاورد به حاصل ضرب مقدار وزن در ضریب کششی سطح جاده محدود می شود.»