برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی درآمدی بر اقتصاد شهری، پاورپوینت
تاریخ ایجاد30/08/2017 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 122 اسلایدقیمت: 5200 تومان
تعدادمشاهده5
مقدمه :
آمار نشان مي دهد كه جمعيت شهرنشين دنيا در سال 1990 در حدود 2260 ميليون نفر بوده كه نسبت به سال 1950 رشدي برابر 5/21 % داشته است. همچنين جمعيت شهرنشين در شهرهاي بالاي دو ميليون در سال 1985 ، 24% جمعيت شهرنشين در آن سال مي باشد.
بررسي جمعيت شهري ايران :
سرشماري هاي پي درپي، درصد جمعيت شهرنشين ايران را به شرح زير نشان مي دهد : 1335 : 74/28 1345 : 5/38 1365 : 3/54
لازم به ذكر است كه در سال 1365 تقريباً 7/22 درصد از كل جمعيت شهرنشين كشور در تهران ساكن بوده اند.
تعريف اقتصاد شهري :
اقتصاد شهري يكي از رشته هاي اقتصاد است كه در آن متخصصان سعي مي كنند با استفاده از ابزارهاي اقتصادي ، مسايل و مشكلات يك منطقه شهري را مورد بررسي و ارزيابي قرار دهند.
موارد مورد بحث در اقتصاد شهري :
عوامل توليد شهري ميزان تمركز فعاليتهاي توليدي توزيع درآمد در داخل و بين مناطق شهري چگونگي توليد و توزيع كالا چگونگي توزيع خدمات مسايل بين شهري مسايل درون شهري
نظريه هاي اقتصاد خرد و كلان و اقتصاد شهري :
نظريه هاي اقتصاد خرد و كلان هر دو براي حل مشكلات شهري مورد استفاده قرار مي گيرند. اقتصاد كلان مسايلي مانند :
درآمد تورم و بيكاري صادرات و واردات هزينه هاي دولتي
را توضيح داده و اقتصاد خرد مسايل واحدهاي كوچك مانند خانوار را بررسي مي كند.
ارائه مطالبی مرتبط در این زمینه : اقتصاد شهری بر مبنای تقاطع جغرافیا و اقتصاد تعریف می شود. اقتصاد به بررسی انتخاب های افراد با توجه به منابع کمیاب می پردازد. در حالی که خانوارها انتخاب های خود را به منظورحداکثر کردن مطلوبیت شکل می دهند و بنگاه ها حداکثر کردن سود را مبنای تصمیم گیری هایشان قرار می دهند. جغرافیدان ها با پاسخ به این پرسش که فعالیت های مختلف در کجاها شکل می گیرند، به مطالعه نحوه استقرار اشیاء در فضا می پردازند. اقتصاد شهری، اقتصاد و جغرافیا را به یکدیگر پیوند داده و به بررسی انتخاب های جغرافیایی یا مکانی خانوارهای حداکثرکننده مطلوبیت و بنگاه های حداکثرکننده سود می پردازد. به علاوه اقتصاد شهری، ناکارآمدی های انتخاب های مکانی را تشخیص داده و سیاست های عمومی جایگزین جهت گسترش انتخاب های کارآ را مورد بررسی قرار می دهد.
در همین راستا عوامل موثر بر کاربری مدلهای اقتصاد شهری در کشورهای درحال توسعه شامل بازار رسمی و غیر رسمی کار و اشتغال ، حمل و نقل، نسبت عوامل تولید، انتخاب مکان سکونتی و نقش دولت است . تصمیمات خانوارها و بنگاه ها در زمینه مکان یابی در درون شهرها به مثابه نیروهای بازار ، سبب ایجاد شهرهایی با اندازه ها و ساختارهای اقتصادی مختلف می گردد. در این حوزه به دنبال پاسخ به این پرسش ها هستیم که چرا شهرها به وجود می آیند و چرا بعضی شهرها بزرگ و برخی دیگر کوچک هستند.