برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی طرح ساختاری راهبردی شهر تهران پاورپوینت
تاریخ ایجاد11/06/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: 5300 تومان
تعدادمشاهده3
طرح ساختاری راهبردی شهر تهران طرح هاى جامع
طرح ساختاری راهبردی شهر تهران
بخشی از مطالب:
تحقق چشم انداز توسعه شهر تهران در طرح جامع كه شهري با اصالت و هويت ايراني اسلامي ،دانش پايه و هوشمند،سرسبز و زيبا و شاداب با فضاهاي عمومي گسترده و متنوع ،امن و مقاوم ،پايدار و منسجم با ساختاري مناسب براي سكونت ،فعاليت و فراغت را نويد مي دهد.
بيش از ۵ دهه است كه الگوى سنتى طرح هاى جامع با رويكردمبتنى بر خردگرايى و مديريت متمركز دولتى و متكى به پيش بينی وقايع، به واسطه ناكارآمدى و تعارض با واقعيت هاى جامعه آماج انتقادات واقع شده است. با ناكامي هاي حاصل از الگوي سنتي و تبلور نظريه ها و تفكرات جديد در حوزه برنامه ريزي شهري ديدگاه هاي جديدي با عنوان ”ديدگاه ساختاري و ديدگاه راهبردى“ مطرح شد كه هر كدام چه در عرصه روش شناسي و چه در عرصه مديريت و اجرا تفاوت هاي عمده اي با ديدگاه قبلي داشتند. ديدگاه ساختارى راهبردي از اواخر دهه ۱۳۷۰ شمسى در كشورانديشمندان مختلفي از ديدگاه ساختارى راهبردي جهت ارتقاء كيفيت طرح هاي توسعه شهري و شناسايي تعاملات داخلي نظام هاي اجتماعي، اقتصادي و محيطي با برنامه ريزي شهري،طرح موضوعو حمايت كردند. اين طرح موضوع منجر به حركت به سوى تهيه طرح هاى توسعه شهرى با رويكرد ساختارى-راهبردى به ويژه برای كلانشهر هاى تهران، شيراز، اصفهان و هم اكنون مشهدگردیده است. طرح هاىتوسعه شهرى سير تحول نظريات شهرسازى و الگو هاى طرح های توسعه شهرى در جهان برنامه ريزى به عنوان حيطه اى نظرى و تجربى همواره تغييريافته و خود را با شرايط و شيوه هاى تفكر نوين سازگار نموده است. به نحوى كه تحولات عمده برنامه ريزى را مى توان به چنددوره تقسيم نمود: دوره اول (از اواخر قرن نوزدهم تا اواسط دهه ۱۹۶۰ميلادي) شاهد صنعتى شدن و رشد جمعيت و اقتصاد شهرها بوده ايم. دهه ۶۰ را مى توان دوره طرح جامع خواند. تحول برنامه ريزى شهرى در اواسط دهه ۱۹۶۰ ميلادي، ديدگاه سيستمى در برنامه ريزى مطرح گرديد كه مرحله دوم از تحول برنامه ريزى شهرى را پديد آورد. در دهه ۱۹۷۰ ، ايده برنامه ريزىمشاركتى مطرح گرديد و مرحله سوم تغييرات و تكامل برنامه ريزى شهرها صورت پذيرفت. به اين ترتيب مى توان عنوان نمود هنگامى كه مشخص گرديد طرح هاي جامع باحدود ۶۰ تا ۷۰ سال سابقه و تجربه، ديگر جوابگوي مسائل و نيازهاي توسعه شهري نيستند شيوه هاى نوين تهيه طرح هاى توسعه شهري با نام طرح راهبردي (در آمريكا) و با نام طرح هاي ساختاري (درانگلستان) مطرح گرديد..
کلمات کلیدی مرتبط: طرح ,ساختاری , راهبردی , شهر , تهران ,طرح هاى , جامع , ,طرح ,ساختاری ,راهبردی شهر , تهران , , , , ,تحقق ,چشم انداز ,توسعه , شهر , تهران , طرح جامع ,