برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تاریخ ایجاد29/04/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 33قیمت: 4800 تومان
تعدادمشاهده3
انبارداری مصالح ساختمانی
فایل به صورت ppt قابل ویرایش (33اسلاید)
بخشی از مطالب: روش انبار کردن مصالح، در بهبود کیفیت عملکرد سازه بتن مسلح تاثیر بسزایی دارد حتی اگر تمام مراحل در حد مطلوبانجام گیرد در صورتیکه مصالح درشرایط نامناسب انبار گردد. مقاومت و دوام بتن مورد نظر حاصل نمی شود.
توضیحات:
مقدمه
با اندكي تأمل در سرپناههاي انسانهاي اوليه تا آسمان خراشهاي امروزي پي ميبريم كه بشر همواره براي تحقق بخشيدن به فضايي كه بدان نياز دارد، ناچار به تغيير مكان، تغيير شكل و تركيب مواد مختلف بوده است. به بيان بهتر، تركيب و به كارگيري مواد ومصالح ساختماني به منظور آفريدن حجمي پايدار و قابل زيست صورت ميگيرد.مصالح در واقع گوشت و پوست و استخوان ساختمان به شمار ميآيند از اين رو معمار بايد با خواص و ويژگيهاي مصالح گوناگون آشنايي كامل داشته باشد تا بتواند با كاربرد به جا و مناسب آنها، بهترين نتيجه را ازآنها بگيرد.ولی برای دست یابی به این مهم باید ابتدا مصالح مورد نیاز را خریداری و انبار کند تا در مواقع لزوم استفاده نماید.
انبار
به محل و فضایی که یک یا چند نوع کالای بازرگانی ، صنعتی ، مواد اولیه و یا فراورده های مختلف که بر اساس یک سیستم صحیح طبقه بندی و تنظیم می گردد، انبار گفته می شود
انواع انبار
انبار پوشیده:
بعضی از اجناس به علت حساسیت و مواد خاصی که در ساختمانشان به کار رفته باید در انباری که همه اطراف آن بسته و دارای سقف است ، نگهداری شوند و دور از عوامل جوی باشند.
انبار باز:
این انبار به صورت محوطه است و معمولا اجناسی که در مقابل نور آفتاب و برف و باران خاصیت اولیه خود را از دست نمی دهند با رعایت اصول انبارداری در آن نگهداری می شوند.