برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:تحلیل و بررسی مسجد جامع قزوین ,مسجد جامع عتیق پاورپوینت
تاریخ ایجاد03/04/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 113قیمت: 8800 تومان
تعدادمشاهده5
تحلیل و بررسی مسجد جامع قزوین ,مسجد جامع عتیق در قالب ۱۱۳ اسلاید قابل ویرایش
بخشی از مطالب:
مسجد جامع قزوین بنایی به سبک چهار ایوانی است که در شهر قزوین واقع شده و در ورودی اصلی آن در خیابان شهدا(سپه سابق) است. این بنا به فرمان هارون الرشید در سال ۱۹۲ هجری ساخته شده است. در یورش مغولان به قزوین، از آنجا که مهمترین مسجد شهر بود،
مسجد جامع قزوین یا مسجد جامع عتیق یا مسجد جامع کبیر از بزرگترین مساجد ایران و وکهن ترین مسجدجامع ایران است.بنای نخست آن برروی آتشکده ای ازدوران ساسانیان ساخته شده است(آتشکده دربخش ایوان جنوبی بوده است).این مسجدبه سبک چهار ایوانی است و در شهر قزوین قرار دارد.این بنا به فرمان هارون الرشیدوبه سال ۱۹۲ هجری ساخته شده است.در یورش مغولان به قزوین وازآنجاکه مهمترین مسجدشهربوده،بخشی از آن( وازجمله ایوان جنوبی) تخریب گشته ولی در دوره های پسین ترمیم گردیده است.آثار معماری چند دوره در این بنا مشاهده میگردد و قدیمیترین بخش آن متعلق به سده ی دوم اسلامی است. ایوانها در دوره صفوی بازسازی شده اما ایوان شرقی در دوره قاجار مرمت گردیده است.
ساخت مقصوره خمارتاشی در ضلع جنوبی مسجد به دستور امیر خمار تاش ابن عبداله عمادی، وزیر سلطان ملکشاه سلجوقی به سال ۵۰۰ هجری قمری انجام شد. کتیبههایی به ۵ ردیف نیز نیز به خط کوفی گلدار، نسخ و ثلث در این مکان دیده میشود.
در اردیبهشت سال ۱۳۹۲ سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین ضمن مرمت مناره غربی مسجد جامع موزه سنگ و سفال را در شبستان غربی این مسجد تاریخی افتتاح کرد. در این موزه انواع سفالینهها، سنگ نگارهها، ارسی، کاشی و انواع گچ بریها در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است. نقشه های اتوکدی مسجد جامع عتیق قزوین در قالب فایل DWG پلان برداشت مسجد جامع قزوین عتیق (رولوه)
کلمات کلیدی مرتبط: تحلیل و , بررسی , مسجد ,جامع ,قزوین , ,مسجد جامع عتیق ,مسجد جامع قزوین بنایی به , سبک چهار ایوانی است که در شهر , قزوین واقع شده و در ورودی اصلی آن در خیابان , ,شهدا(سپه سابق) است. این بنا به فرمان ,هارون الرشید در سال ۱۹۲ هجری ساخته شده است. در یورش ,مغولان به ,قزوین، از آنجا که مهمترین ,مس,