برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی تحلیل و برداشت عمارت منوچهر خان کلبادی ساری
تاریخ ایجاد28/03/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: 9800 تومان
تعدادمشاهده3
تحلیل و بررسی خانه کلبادی ساری + پلان
تحلیل و برداشت عمارت منوچهر خان کلبادی ساری
پلان عمارت کلبادی ساری بخشی از مطالب:
خانه کلبادی که به خانه کلبادی ها یا عمارت کلبادی هم مشهور است در چهار راه برق، در ضلع شمال شرقی میدان انقلاب، نرسیده به میدان ساعت (هفت تیر) شهر ساری مرکز استان مازندران واقع شده و از دوره قاجار باقی مانده است.
این بنا در حدود ۱۲۵ سال پیش به دستور سردار جلیل از امرای ارتش وقت ساخته شد و به نام فرزند بزرگش امیر نصرت شکوه نظام به امیریه معروف شد. خانه منوچهر خان کلبادی مربوط به اواخر دوره قاجار است و در ساری، چهار راه برق، ساختمان ادارهٔ کل میراث فرهنگی (سابق) واقع شده است. این اثر در تاریخ ۹ آبان ۱۳۷۷ با شمارهٔ ثبت ۲۱۴۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
عمارت منوچهرخان کلبادی واقع در محله ی آب انبار نو حدود یکصد و سی سال قبل بدستور سردار جلیل از امراء ارتش وقت ساخته شد و بنام فرزند بزرگش امیر نصرت شکوه نظام به امیریه معروف شد.امیر نصرت در جوانی فوت شد و سردار بنا را به فرزند وی منوچهرخان بخشید. منوچهرخان کلبادی که بعدها از ملاکین منطقه و زمانی نیز نماینده مردم ساری در مجلس شورای ملی بود در سال ۱۳۶۲ دار فانی را وداع گفت و این بنا در سال ۱۳۷۰ در اختیار سازمان میراث فرهنگی قرار گرفت. سبک معماری این ساختمان از تکایای دوره ی قاجاری برگرفته شده و دو بخش اندرونی و بیرونی دارد.بنای اصلی این عمارت در بخش اندرونی در دو طبقه و یک زیرزمین احداث شده و هر طبقه دارای یک شاه نشین و اتاقهای دو طرفه است. شاه نشین طبقه دوم از زیباترین اتاقهای این عمارت است و جای جای آن یادآمد شیوه های هنرهای تزئینی دوره قاجاری است.مصالح ساختمانی این بنا شامل چوب و آجر و بام آن بصورت شیروانی و سفال پوش میباشد.
کلمات کلیدی مرتبط: تحلیل و ,بررسی ,خانه , کلبادی ساری + پلان , ,تحلیل و ,برداشت ,عمارت ,منوچهر خان ,کلبادی ساری , ,پلان عمارت کلبادی ساری ,